Noodmaskers.nl is een samenwerking tussen Knal Verhuur & ActioCura BV

Omdat we veel vragen krijgen over wie wij precies zijn, leggen we dit graag uit. Noodmaskers.nl is een onderdeel van ActioCura BV in samenwerking met Knal Verhuur BV. Die laatste is een onderneming die zich normaal heeft gespecialiseerd in de verhuur voor feesten en evenementen. Hierbij valt te denken aan springkussens en partytenten.

Door de Corona Crisis staat de evenementenverhuur compleet stil. Daarom hebben we de samenwerking opgezocht met ActioCura en leggen we ons voorlopig toe op de verkoop van mondkapjes. Op die manier kunnen wij toch iets ondernemen en helpen we hiermee direct iedereen die op zoek is naar mondkapjes.

De mondkapjes verkopen we vanuit ons pand in Zuidbroek, aan de Weg der Verenigde Naties 2. Regionaal hebben wij een grote naamsbekendheid mogen opbouwen de afgelopen jaren. Duizenden klanten kennen ons als een betrouwbare partij.

Door het kopen van mondkapjes bij ons helpt u dus tevens ons bedrijf door de crisis heen. Namens het hele team zijn we u dan ook zeer dankbaar voor uw bestelling!